Kycklinggryta rosso.

• 50 g kycklingfile
2 skalade potatisar
0,5 röd paprika
1 skalad charlottenlök
2 tsk olivolja
1 lagerblad

Gör så här:

  • Dela kycklingen i bitar och lägg i en kastrull. Täck med vatten och lägg i lagerbladet.
  • Låt koka i 15-20 minuter tills den är genomkokt.
  • Dela potatisen i bitar, kärna ur paprikan och dela i bitar. Hacka löken.
    Lägg allt i en kastrull och täck med vatten.
  • Låt koka i ca 10 minuter tills grönsakerna är mjuka.
  • Häll av det mesta av kokvattnet, spara lite att späda med.
  • Ta upp kycklingbitarna och grönsakerna och mixa ihop till en puré. Späd med lite
    av kokvattnet och tillsätt olja och smaka av med malen svartpeppar.






  • Receptet hämtat härifrån.


    Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0