flyytt

Idag flyttar jag och Kasper äntligen! Har precis vart och tömt gamla lägenheten på mina grejer och möbler. Vilken konstig känsla det är, känns ganska jobbigt att aldrig kommer dit igen, lägenheten som var våran allra första, där vi var en egen lite familj, men nu ligger det tjejkläder och grejer i min lägenhet som inte ens är mina, känns sjukt.. Men ändå känns det så skönt att lämna allt det där bakom mig, och bara glömma allting. Och ikväll kommer det nog också kännas skumt att sova själv i lägenheten, det är så alla tankar kryper fram.. Nej, ursh! Nu kommer mamma snart hem och vi ska forsätta här! Bilder kommer :D

Strängnäs

Idag var jag och Kasper på stan med min faster, och åt även lunch på ming, mums! Fick ett par skor och två tröjor, tack ♥ Vi tog sen fyratåget till Strängnäs för att umgås med våra vänner Sarah och Jonathan :) Nu är vi här och killarna ligger och sover, och vi sitter och kollar på tv :)

sådärja

Idag var det planerat att jag och Kasper skulle åka till Strängnäs, men var tvungen att åka och hämta mina grejer och min säng i gamla lägenheten eftersom vissa jätte mogna personer inte kunde låta bli att juffsa i den :) Men nu är det gjort, och gud så skönt det är! Ännu ett steg framåt till det nya livet! Längtar så otroligt mycket tills vi flyttar så jag bara kan lägga alla idioter och all dålig energi bakom mig och bara börja om! Jaja, nog om det. Imorgon åker vi iallafall till Strängnäs och är där tills på söndag, skönt det med! :)

Kasper 8 månaders kontroll.

Kasper 8 månader & 3 veckor:
• Vikt - 9975g (+1325g)
Längd - 76,5cm (+5cm)
Huvudomfång - 47,7cm (+2,2cm)

Dop

Idag började min dag klockan 7 efter 5 timmars sömn. Men vi klev upp vid halvnio då jag duschade och sen åkte till lokalen för att fixa, göra klart tårtorna och duka. Gjort som sagt, sen hem och fixa mig. Kvart över två vad vi i kyrkan och det gick hur bra som helst, Kasper skulle såklart utnyttja ekot i kyrkan genom att prata, protestera, sjunga och allt man kan tänka sig, hehe ;) Tack alla ni som var med att ni gjorde Kaspers dop minnesvärt och vi tackar så otroligt mycket för alla fina presenter! Nu går mina ögon i kors, natti! stress stress stress

Åh, vilken stressig dag! Jag och Kasper klev upp vid 9.30 och klockan 13 tog vi bussen till stan för Kasper skulle umgås med sin pappa ett tag. Påväg hem igen träffade jag på Jossan och hennes mamma så jag gjorde dom sällskap till Lidl och sen hem. När jag väl var hemma började jag och mamma baka tårtor, som blev mindre lyckat, hoppas det går och äta imorgon iallafall! Vid 17.30 fick jag gå till Lidl och hämta hem min prins, med en halvklar tårta stående i köket där hemma.. Kasper somnade för ungefär en timme sen och vi har precis börjat gjort bullar, och klockan är 21.51?! Jag som skulle hinna både gå hem till pappa och fika lite och gå över till Jossan och umgås lite, menmen sånt som händer. Nu gäller det att fokusera på att göra morgondagen till den allra bästa för mammas plutt!

dopsamtal

Idag sov Kasper ända till 9.30 då han vart väckt av sin morbror. Det var ändå dax att gå upp då eftersom vi skulle på dopsamtal. Det gick jättebra förutom att Kasper hade myror i brallorna, men det är sånt man får ta när man är "ensamstående" och inte får någon hjälp, men det gör inte mig nånting, jag får bara spendera mera tid med min fina prins :) Just nu sover Kasper och vi ska snart äta, sen börja gå till skolan för att Kaspers mostrar har skolavslutning..

min prins är värd det allra bästa

Idag skulle jag vara på sjukhuset 10.45 och tar förgivet att Kasper ska vakna runt 7-8 som han brukar, men såklart vaknar han 9.30?! Skönt med lite sovmorgon iallafall. Jag stressade till sjukhuset och kom en aning försent, men så är det ibland. Stressade hem och ringde massa samtal, positiva sådana, och vid tvåtiden tog jag och Kasper bussen till Parkenzoo och spenderade dagen där med våra fina vänner Samantha och Ebba, hur mysigt som helst, dock vääldigt varmt! Men ska inte klaga.. Tog en sväng till Tunapark också och inskaffade nya skor till både mig och Kasper. Nu sover Kasper och jag ska också lägga mig om en stund.
Imorgon är det en lång dag, ringa samtal, hem till torshälla & packa lite medans Kasper är med pappa Charlie, leta recept till dopet, brodera dopklänningen, & så vara människa däremellan. En sak är jag säker på iallafall, jag ska göra allt för att Kaspers dag på söndag då han döps ska bli den bästa dagen någonsin, trots omständigheterna, min lilla prins är bara värd det allra bästa! ♥

tiden läker alla sår

Jag hatar den här känslan, som aldrig vill försvinna, som sitter både natt och dag. Jag vill bara att den här plågande klumpen i magen ska försvinna, och det kommer den göra, så småningom.. Jag ska klara mig igenom det här och göra så att du är trygg och mår bra, allt för din min son♥helg

Sarah och Jonathan har vart och umgåtts med mig och Kasper sen i fredags. Just nu sitter vi och kollar på bigbrother, Jonathan sitter på golvet och leker och Kasper sover :) Tack för den här underbara helgen tillsammans med er, och tack Sarah för att du hjälpte mig att ta mig igenom detta elände! ♥ Nu är jag iallafall helt säker på vad jag vill göra med mitt liv och vilka som ska finnas i det.. Nu ska jag vara social, natti!

Vinn ett solskydd.

"Jag tävlar om ett solskydd i valfri färg från Barngrottan hos Anja - Mamma till Sabina.

your choice..

Kasper tyckte det var dax att gå upp kvart i sju idag, så han fick mat och ny blöja. Sen busade vi och myste lite och somnade om efter en stund, och vaknade vid halvnio igen. Klockan tolv ska Kaspers pappa vara hemma för att ta Kasper, men det tvivlar jag starkt på. Då visar du vara vem som är viktigast, dina kompisar och ditt ex eller din egna son, tragiskt.. Men idag är det iallafall bestämt att jag ska åka med på stan med Samantha och sola och vara lite barnledig typ andra gången på 8 månader.. Får se hur det blir med barnledigt..
Ihelgen kommer iallafall Sarah och Jonathan hit och myser med mig och Kasper, looovely! :D Ska bli så roligt dels för Kasper att träffa en jämnårig, det skiljer bara någon vecka på dom, och så är det ju supermysigt med sällskap också. Nu protesterar min son för fullt, see you!

RSS 2.0