specialisttandläkaren

Idag ringde min väckarklockan redan klockan åtta för jag skulle till sjukhuset 9.45. Kasper sov vidare till 8.45 medans jag fixade mig och packade, så var det bara att ge Kasper välling och ny blöja när han vaknade :) På sjukhuset, hos specialltandläkaren gick det bra, ska på röntgen om några veckor eftersom dom inte vet vad som är felet. Gjorde några ärenden på stan samtidigt, lämnade in papper och var på banken. När vi kom hem åt Kasper lunch, mammas goda laxröra ;) och fick smoothie och mandarinklyftor som jag åt till efterätt, det gillades verkligen, gjorde smoothie/milkshake? med vaniljyogurt, banan och glass :) Nu blir det legobygge med busen!
 


igår & idag

Igår kom min syster över och hälsade på inte långt ifrån efter vi vaknade. Vid klockan tre började vi gå till Lidl för att lämna Kasper med hans pappa. Fanny skjussade hem mig till mamma på cykeln, för jag skulle låna mammas dammsugare och golvmopp eftersom min dammsugare vart kvar med Charlies grejer. Jag skulle egentligen bara passa på och storstäda medans Kasper var borta, men det slutade med att mamma följde med och möblerade om. Så nu sover jag i vardagsrummet och Kasper får heelt eget rum. Vid klockan sju gick jag och hämtade Kasper igen, lagom tills vi var klara, mamma var snäll och gjorde det sista medans jag var borta. När jag kom hem var lillebror här och Emelie kom strax efter. Dom gjorde oss och Kasper sällskap inatt, myspys♥
.
Idag började dagen redan klockan nio. Sen dess har jag lagat mat, gjort 8 burkar burkmat till Kasper som innehåller lax, potatis och morötter. Hoppas mammas mat duger för lille herrn! Vi kom precis hem från affären och Kasper sover just nu, när han vaknar ska vi dra oss till Jossan :) Nu ska jag göra smoothie, puss.


friday

Idag tog jag och Kasper en rejäl sovmorgon, han vaknade kvart i nio och somnade om efter tio minuter och vi sov till tio över tolv då min faster ringde. Vi mötte henne utanför min farmor som bor på andra sidan gatan och tog en promenad hem till henne. Där åt vi god mat och busade massor, är så glad att vi har dig♥ Vid femtiden knatade vi hemåt till mamma, och har vart där resten av kvällen. Hade även fått brev om mitt pluggande, så nu är det bara beställa böcker tills den 8 Augusti! :D Imorgon, vad händer då? Kasper skulle vart med sin pappa, men det vart förhinder så får hoppas att det blir fint väder så hans mormor kan ta med honom på en promenad så jag kan få städa lite ifred ;) Min lillebror kanske kommer och sover hos oss imorgon också :)


smutsen under mina skor

Tack för att du gett mig den finaste gåvan en människa någonsin kan få, en fantastisk son som jag är lyckligt lottad till att få vakna bredvid varenda dag och spendera alla dessa underbara dagar tillsammans med. ♥ Men jag är så trött på dina anklagelser och lögner och ditt fula beteende, så nu jag säger som alla andra och har insett det själv nu, jag klarar mig bättre utan dig, så tack och hej leverpastej! :D :D


brumbrum

Sen i måndags har jag och Kasper vart hos Sara&Robert. Kasper har premiärstyrt en bil samtidigt som han spydde, det är inte illa! ;) Nu ligger Kasper och sover sen tre timmar tillbaka, och det är absolut inte okej att jag sitter här vid den här tiden! Men nu blir det alldeles strax att sova. Imorgon ska vi umgås med min faster, underbart!


fullspäckat!

Idag har vi vart hos min älskade farmor och hälsat på. Åt god mat och glass&jordgubbar till efterätt, mums ♥ Vid fem drog vi oss till Kaspers morfar och åt yttligare lite god mat och umgicks. Senare på kvällen tog jag, Kasper och mamma en promenad till kyrkogården och tände ett ljus för finaste morfar som skulle fyllt 70 år idag ♥
·
Imorgon åker jag och Kasper till Sarah och Robert i strängnäs och är där några dagar. På fredag kommer saknade Linus hem så ska umgås med honom och Jamie ihelgen, och på söndag åker vi ut på landet och är där några dagar skulle jag tro! Känns så otroligt skönt att nästan ha någon att vara med eller ha nånting och göra så jag får andra tankar och tänka på, och det är ju faktiskt Kasper första sommar så ska passa på och göra den till den bästa!

im afraid

Jag är rädd. Rädd för att bli sårad på samma sätt igen. Rädd för att släppa in någon i mitt liv när jag vet hur fruktansvärt ont det gör när det är över. Nu har jag bevis på att livet blir verkligen inte som planerat och människor är inte som man tror, hur länge man än levt tillsammans eller kännt varandra så blir man alltid överaskad.


its time to move on

Idag är det 5 veckor kvar tills 9 augusti, då är det 3 år sen vi vart tillsammans. 3 år. Det är ganska sjukt, känns som om jag haft dig vid min sida hela mitt liv, men ändå känns det som om det var igår jag upplevde den där underbara känslan. Allt vi gått igenom tillsammans, både dåliga och bra saker, är jag så otroligt tacksam över att jag fått dela med just dig. Då det bara var du och jag, vi kunde göra precis vad vi ville, vart som helst, när som helst. Och våran lilla Kasper, din och min son, 50% Charlie och 50% Josefine, tack för att jag får ha den finaste gåvan en människa någonsin kan få tillsammans med dig. Jag saknar dig, så himla mycket, och det kommer nog ta ett tag för mig att inse att allt det där är över. Och jag ber dig inte läsa det här, det gör jag inte. Måste bara skriva av mig. Du har gått vidare, så jag har inget annat val än att göra detsamma..

RSS 2.0