friday night

Var ett tag sen jag skrev. Kasper har börjat på dagis och har haft inskolning i 4 dagar, jag har vart med varje dag. Har gått hur bra som helst, han går fram till dom andra barnen och leker med dom, och är inte ett dugg blyg, personalen är helt underbara, så där kommer han nog trivas! :) Nästa vecka ska han vara där tills efter lunch och sova middag, och jag ska "backa" mer och mer, så jag till slut bara hämtar och lämnar. Helt sjukt att min lilla kille är så stor så att han går på dagis♥
Igår vart det iaf spontanutgång med mina favoriter, var på en fest i stan, tack alla underbara fina ni som gjorde min kväll♥ Kom hem vid 4 imorse, sov hos mamma där Kasper var, och han vaknade 8, men lillebror kom in efter en stund, så jag passade på att sova lite till ;) Nu är Kasper iväg med sin pappa och kommer hem vid 18, och tills dess ska jag plugga plugga plugga och städa lite därimellan.

Onsdag

Har vart i Strängnäs fredag till måndag, borta bra men hemma bäst! Nu åkte precis min Mr.X ;) & jag måste till affären och handla, städa och tvättstugan har jag ikväll, buhuu. Aja, sånt som måste göras. Snart kommer Emelie, på tal om henne! Vi ska göra en "vänskapstatuering", men vad säger jag inte, det blir en överaskning ;)

snabbis

Idag har vi vart hos Saras farmor och ätit, mysigt! Vart lite bus också, som vanligt :)
Nu sitter jag och äter tortillini, mums! Snart kommer mamma och hjälper mig plugga, chao!

snabbis

Idag har vi vart hos Saras farmor och ätit, mysigt! Vart lite bus också, som vanligt :)
Nu sitter jag och äter tortillini, mums! Snart kommer mamma och hjälper mig plugga, chao!

DUTTI KILLE!

Idag vid tvåtiden ringde min faster och sa att hon var påväg till mig för att lämna Kaspers julklapp, hans fiiina vinterjacka :D Hon hade bytt storlek på den, så nu kan han ha den i vår/vinter istället för nu :) Var en liknande på bilden, men inte det märket :)
Idag har vi iallafall bara vart hemma, har plockat undan julsakerna och städat lite, och Kasper har blivit så duktig på att hjälpa till! Vi hade ätit lunch vid vardagsrumsbordet och jag går med tallrikarna till köket och börjar skölja av dom. Så kommer han gåendes med mitt halvfulla mjölkglas och ger mig det, springer till bordet och hämtar sin mugg och ger mig det också, så duktig! Plockat ner tomtar i kartongen har han också hjälpt till med :)

Colour

Nyår var bästa på länge, tack mina fina tjejer! ♥ Nu sitter jag med färg i håret, det svider och kliar som fan! Ska man vara fin får man lida pin ;) Syster är här och just nu gör hon slingor av färgen som vart kvar :) Vi ska väl kolla film eller spela sims3, mohaha ;)

RSS 2.0