snabbis

Idag vaknade vi vid 10.30, och somnade runt 01 inatt, ganska skönt att sova länge, men det blir det snart ändrig på när mammas prins börjar på dagis :D Men Fanny kom hit på dagen, och vi bakade pepparkakor, smaskens! Har även tagit en promenad på 9km och 1.5timme, hur vi lyckades vet jag inte men bra är det iaf ;) Maja och Emma var här på kvällen och myste med oss, och nu sitter jag här och kollar oth, love it! ♥

Fram och tillbaka.

Hej! Vet inte riktigt vad det är, men Kasper har börjat vakna på nätterna igen. Inatt fick han för sig att vakna klockan 01 och somnade om 04. Skulle egentligen följa med Carro till tandläkaren, men hade knappt sovit en blund inatt, så det fick bli en annan gång. Vid 11 gick vi upp iallafall. Lite senare tog vi en promenad till stan med Emelie, var på arbetsförmedlingen och en stund på McDonalds. Gick både till och från stan, duktigt! Nu har vi precis ätit spagetti och köttfärssås, nu blir det diska och sen bara mysa och leka resten av kvällen ♥

godmorgon!

Inatt vid fyra vaknade Kasper och fick välling och somnade om efter ett tag, när jag vet jag inte för jag somnade, haha :) Kasper vaknade vid 10.30, tog min telefon och kröp ner och satte sig på golvet och börja pilla med den, så ringer den precis när han håller i den, creepy! Menmen, klockan är snart 13.30 och vi har bara legat i sängen och busat massor och kollade på one tree hill. Disken är borta, tvätthögen är borta, så jag ska göra oss lite lunch sen ut på en promenad! :)
min älskling ;)

Love or money?

Vissa verkar tro att man blir lyckligare av pengar. Men jag vet att det inte är så. När jag bodde växelvis varannan vecka hos min mamma och pappa när jag var yngre märkte jag det. Hemma hos min pappa var vi 8 personer i en stor lägenhet. Alla 6 barnen hade varsin TV, varsin dator, varsin ny mobil, varsit rum. Där satt vi på helgerna och "unnade" oss med våra dyra och coola grejer på varsit rum. Var jag lyckligare för det? Nej. Hemma hos min mamma tog vi fram en påse chips och en dricka och satte oss framför TV en lördagkväll, tillsammans. Jag kände att jag var någon, och vart så mycket lyckligare av att vara tillsammans med min mamma och mina syskon. Jag delade rum med en av mina systrar och på kvällarna pratade vi tills vi somnade och ett tag delade jag våningssäng med min minsta syster, jag uppe och hon nere. Hon ville att jag skulle hålla hennes hand tills hon somnade, och jag var aldrig ensam. Pengar har aldrig spelat mig någon roll. Jag vet att Kasper inte kan få alla de finaste och nyaste leksakerna i affärerna, jag kan inte åka med honom till de roligaste ställerna i stan. Vissa verkar också tro att dom kan "skämma bort" Kasper med massa presenter när han fyller år och i julklapp, men vad gör det honom, han har ingen aning om vart grejerna kommer ifrån, det är nog mest för att döva sitt eget samvete och framstå som bra släkting. Men jag tror, eller jag är helt säker på att Kasper blir så mycket lyckligare av att få träffa och umgås med personerna, skapa minnen och relationer med dom. Men jag kan ge och ger honom det värdefullaste man kan få i livet, kärlek. Jag vaknar upp bredvid honom varje morgon, får se när han stänger sina små blå på kvällen och får pussa honom godnatt, jag får uppleva varenda framsteg och dagarna i hans liv med honom. Jag vill att han en dag ska inse och märka att jag ger honom allt jag har och skulle offra mitt eget liv för att han ska känna sig trygg och må bra. Vad är pengar jämfört med det? Ingenting. Vi har så otroligt fina människor i våra liv som gör både mig och Kasper lyckliga, som vi träffar, umgås med och har roligt med. Dom minnerna och människorna finns alltid kvar, men pengar och prylar försvinner så småningom. Pengar är ingenting jämfort med kärlek.



min fru!

Idag sov vi lääänge, skönt! Har bara vart hemma idag. Kasper har vart ovanligt glad och busig idag, skönt att se :) Carro var här en stund på kvällen också, min fru♥ Nu sover Kasper och jag ska snart lägga mig och kolla på onetreehill och försöka sova.

littlebrother♥

Lillebror var nattgäst hos oss inatt, mysigt. Igår kväll somnade Kasper runt 20.30 och fick för sig att vakna igen 22.30. Vid 23.30 fick Alex nog så han gick och la sig i min säng och lyssnade på berättelse på CD-spelaren, och somnade. Då var det bara Kasper kvar som var envis som en liten åsna och somnade inte förrän två brevid mig och lillebror efter att varje gång jag la han i sin säng så ställde han sig upp och släckte och tände taklampan (knappen är precis vid hans säng.) Men vi somnade tillslut och vaknade vid 9.30 idag.
Under dagen har vi bara busat och lekt, och jag har även känt på hur det är att vara 2barnsmamma, ingen lätt match ;) Men så underbart och se hur fint dom leker ihop och skrattar tillsammans, även om dom ryker ihop ibland och börjar bråka, HAHA. Det värmer verkligen i hjärtat. ♥
Nu på kvällen kom mina grannar Tim och Matilda över, vi spelade Yatzy och snackade lite strunt, trevligt som vanligt! :) Nu har jag precis badat och ska ta datan och lägga mig i sängen och kolla OTH.
Godnatt!

resten får komma som det kommer.

Ibland har jag allt för höga förhoppningar och krav på mig själv, ungefär som nu. Jag går upp på morgonen, tar mig i genom dagarna, går och lägger mig på kvällen, och somnar, så börjar det om. Men jag sätter mig aldrig ner och tänker igenom hur jag egentligen mår, vad som egentligen hänt. Jag tänker bara "Jag vet hur jag kommer må, jag har vart här förut, det kommer gå över".
Jag ska ha framtidsplaner, vara den perfekta mamman för Kasper, umgås med alla mina vänner och familj, ha ett fint och städat hem, aldrig dåligt med pengar, allt ska bara rulla på och jag ska absolut inte må dåligt över någon som inte är värd det. Men allt som man planerar och drömmer om bara krossas gång på gång rakt framför mina ögon, så jag struntar faktiskt i det den här gången. Jag vet att jag klarar mig på mina egna ben när det gäller boende, Kasper börjar på dagis i Februari och jag börjar plugga igen 9 Januari, jag har mina vänner och familj vid min sida, resten, det får komma som det kommer.

Bilder Kasper

Världens bästa granne tog kort på Kasper med sin highteech-kamera, och här är ett litet smakprov på dom!
Tusen tack, dom vart sååå fina! :D

Godmorgon, Godnatt

Igår somnade Kasper runt åtta tror jag det var, och jag och Sandra la oss i sängen för att sova vid 00.00, jag kollar på ett avsnitt av OTH, ett till, ännu ett till, och klockan är helt plötsligt 03.30. Och jag kan inte sova! Stänger av allting och tänker att nu måste jag sova eftersom jag ska upp 7.00. Vem vaknar inte då, min älskade lilla gulliga son.. Så halvsex somnade jag, så jag ställde in mötet, Sandra gick upp vid 8.30 och åkte till skolan  och vi sov ända till 10.30. Så nu är vi är, ska snart äta lite lunch/frukost och sen får vi se vad dagen har att erbjuda :) Min syster kanske skulle komma, Carro & Therese kanske skulle komma, och Kasper ska kanske vara med sin pappa. Who knows?

mysonsdag

Idag har jag vart på sjukhuset och gjort magnetkamerarönken, mindre roligt. Men hoppas resultatet är positivt iaf.. När jag kom hem la jag, Kasper och Emelie oss i en hög i soffan och sov middag till oth, haha!
Nu är min Sandraplutt här och gör mig sällskap♥ Vi har ätit grillad kyckling och pommes, och nu julmust och jordnötsringar, thats the life! Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen, 8.30, sådär lagom mänslig tid. Natti.

Im a fighter

Jag är inte arg. Jag orkar inte ens lägga energi på att vara arg på någon som gör misstag efter misstag. Men varsågod för att du har fått utnyttja mig och mitt&kaspers hem, vill bara ha ett tack för det. Jag är så otroligt besviken på mig själv först och främst, att jag vek mig och gick tillbaka till det vi hade. Hur kunde jag ens tro att det skulle bli bra? Var väl blind, för blind. Jag hade förhoppningar om att du älskade mig mer än så, att du var tillbaka för mig skull, men jag hade fel. Men nu är det slut på det, alla visar väl nångång i livet vad dom är för personer egentligen, och vissa har visat det klart & tydligt för längesen. Nu är det jag och Kasper, och den här gången ska jag inte sjunka ända ner till botten, utan ska försöka ta mig upp till toppen så snabbt som möjligt, punkt slut!




godis och oth

Kasper somnade alldeles nyss, äntligen! Nu sitter jag här med bästakusin och kollar OTH och äter godis, hihi!

Kasper är inte jag!

Jag förstår inte hur folk orkar vara så falska. Verkligen anpassar sig efter situationen och lådsas vara den perfekta människan. Min son är inte jag, vi är inte samma person. Han ska inte behöva bli undanskuffad och bortskött bara för att jag är hans mamma och han bor hemma hos mig. Han är fortfarande någons barnbarn, brorsbarn, systerbarn, han är bara Kasper och har inte nånting med det här och göra. Menmen, han har så många andra som bryr sig om honom och älskar honom, oavsätt vad. & det är jag glad för! ♥


vi har gjort det förr och vi gör det igen

Nu tog det sådär lång tid igen för mig att uppdatera, och det ber jag om ursäkt för! Idag gick vi upp vid klockan 15, haha sinnes! Men Kasper vaknade vid 10 och fick välling och då låg vi bara kvar i sängen fram till typ tolv, och då somnade vi om, men det ska det bli ändring på ;) Har också vart hos mamma idag, vart bjudna på mat, kött, potatis och sås, mums! Hjälpte mamma att möblera om min lillebrors rum, vart finfint. Nu kom vi hem för inte länge sen och Kasper ligger och sover och jag ska göra nånting och äta, puss!
Vi har gjort det förr och vi gör det igen, vi tar oss igenom det här tillsammans.
Du och jag mot världen, mammas älskade prins♥

RSS 2.0